Telefon gyorsítás alkalmzazás törlése nélkül
2018. május 14. írta: mainapvolt

Telefon gyorsítás alkalmzazás törlése nélkül

Sokaknak nincs csúcskategóriás telefonja, és 128gb sd kártyája, így jól jön, ha mindig van pár 30-40mb  szabad hely a telefonon. Sajnos a közép és alsókategóriás telefonokon hamar betelik a hely, ezért vannak ezekhez is trükkök, hogy hogyan tölts le még 1-2 alkalmazás vagy játékot úgy, hogy nem törölsz vele semmit sem.

Van erre egy megoldás!

Használat után minden alkalmazásnál keletkezik egy memória felesleg és ezt a gyorsítótár törlésével el lehet távolítani.

Beállítások/Alkalmazások rámész az alkalmazásra, ott a memória résznél már meg is találod. Nem kell élni, ennél semmi bejelentkezési és más adat nem fog elveszni.

A gyorsítótár (cache) ideiglenes tárhely az Androidban, melynek az a feladata, hogy bizonyos típusú adatokat megtartva gyorsabbá és zökkenő mentesebbé tegye az adott alkalmazás betöltését: ettől érzékeljük olyan gyorsnak a már használt appok indulását, szemben azokkal, amelyeket most telepítettünk. A weboldalak is gyorsabban töltődnek a második látogatástól kezdve.

Facebook, YouTube, Messenger esetében, akár 50-100 MB is lehet.

chrome-gyorsitotar.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://minaphallottam.blog.hu/api/trackback/id/tr2613919554

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása